Created by : Satchmo Media
Created by : Satchmo Media
Detachering

AkkermanJongste detacheert ervaren juristen, zowel in het onderwijs als voor juridisch-inhoudelijke werkzaamheden bij overheden of in het bedrijfsleven.

Detachering ervaren docenten
Een ziekmelding, een tijdelijk opengevallen functie, een docente die met zwangerschapsverlof gaat. Zomaar enkele personele dilemma’s die u als onderwijsmanager de nodige hoofdbrekens kunnen bezorgen. Hoe vul ik zo snel deze gaten op? Hoe zorg ik ervoor dat mijn studenten gewoon de lessen kunnen blijven volgen?

AkkermanJongste biedt de oplossing. Wij leveren flexibel juridische docenten aan HBO en MBO. Docenten die ruime onderwijservaring hebben en officieel pedagogisch-didactisch gekwalificeerd zijn. Zo worden tijdelijke problemen in de personele bezetting snel en hoogwaardig ingevuld.

Ook omdat AkkermanJongste procedeert in met name het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht, koppelen de docenten een grondige inhoudelijke kennis aan het vermogen om ingewikkelde theorie met praktijkgerichte voorbeelden te illustreren.

Kampt u met een (tijdelijk) tekort aan personele bezetting of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunnen wij ook in een persoonlijk onderhoud een en ander toelichten en waar nodig samen met u een op maat gesneden aanpak uitwerken.

Detachering experts voor juridisch-inhoudelijke werkzaamheden
Kampt u met een tijdelijk tekort aan juridisch personeel?
AkkermanJongste biedt de oplossing.

Wij leveren flexibel juridische experts op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht en sociaal zekerheidsrecht. Experts met ruime praktijkervaring en kennis die altijd up-to-date is. Zo worden tijdelijke personele problemen als ziekte, zwangerschap of een openstaande vacature snel en hoogwaardig ingevuld.

Wilt u gebruik maken van onze diensten of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunnen wij ook in een persoonlijk onderhoud een en ander toelichten en waar nodig samen met u een op maat gesneden aanpak uitwerken.